banner359

Motosikletlere Sıkı Denetim

12 Ekim 2017 Perşembe 17:19 2017-10-12 18:24:34
Motosikletlere Sıkı Denetim

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, trafiği tehlikeye sokan ve abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan motosikletlere yönelik denetimlerine start verdiler. Şehir içi yollarda motosikletler ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlar durduruldu.
Mesudiye caddesi üzerinde yapılan uygulamalarda motosiklet sürücülerine ceza yağdı.
Son günlerde yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı. İlkbahar, Yaz ve Sonbahar aylarında İnegöl´ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin trafikte yer alması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor.
MOTOSİKLETLERE YAKIN MARKAJ
Gün içerisinde şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.
TRAFİKTEN MEN
Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.
CEZA YAĞDI
Dün Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri kuş uçurtmadılar. Uygulamalarda polisten motosikletleri ile kaçan sürücüler de ekiplerin ara sokaklarda aldıkları önlemlerde yakalandılar. Denetimlerde onlarca motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış motosikletler trafikten men edilirken, motosiklet sürücülerine yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

Son Güncelleme: 12.10.2017 18:24
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<