banner359

Müftü Canbey'den Başkan Aktaş'a Veda Ziyareti

.

30 Nisan 2015 Perşembe 19:12 2015-04-30 19:34:01
Müftü Canbey'den Başkan Aktaş'a Veda Ziyareti
 Yaklaşık 3,5 yıldır İnegöl’de görev yapan ve 1 Mayıs tarihi itibariyle emekliye ayrılacak olan ilçe müftüsü Bayram Canbey Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu.

NÖBET DEĞİŞİMİ
İlçe Müftüsü Bayram Canbey; “3,5 yıldan beri İnegöl ilçe müftüsü olarak hizmet ediyorum. 1 Mayıs tarihinden itibaren yaş haddinden emekliye ayrılıyorum. 3,5 yıl süresi içerisinde başta Belediye Başkanımız olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarından büyük bir destek gördük. Beraberce el birliği içerisinde hizmet etmeye çalıştık.Bu tür görevleri bir nöbet değişimi gibi düşünmek lazım. İnşallah yarın akşamdan itibaren emekliye ayrılmış oluyorum. Bu vesile ile İnegöl’den de ayrılmış olacağım. İnegöl’den ayrılmış olsam da uzağa gitmiyorum. Bursa Yıldırım ilçesi Yıldırım mahallesinde oturacağım. Zaman zaman İnegöl’e gelmeye çalışacağım. İnşallah Bursa’ya geldiğinizde sizlerle de görüşme imkânımız olur.Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a İlçe Müftülüğü görevimi sürdürürken bizlere göstermiş oldukları katkı ve destekleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca hizmet verdiğimiz süre zarfında ufak tefek kusurlarımız olmuşsa bağışlamanızı diliyorum. Sizlerin de sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde yaşamanızı diliyorum” dedi.

SÜRPİZ OLDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş; “İlçemize yaklaşık 3,5 yıl hizmet eden ilçe müftümüz Bayram Canbey’e emekliliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını, ayrıca emeklilik sonrası hayatının kendilerine hayır getirmesini diliyorum.İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk ile toplantı halindeyken, kendileri bizlere sürpriz yaparak veda ziyaretine geldiler. Bizlerde bu ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. Ayrıca kendileri adına düzenlenen veda yemeğinde beraber olacağız ve kendilerine İnegöl’ü hatırlatacak hediyeler takdim edeceğiz.Gerçekten Bayram Canbey hocamız bir abimiz, bir büyüğümüz gibi bizlere yaklaştı. Diyanet ile alakalı konularda beraberce istişareler yaparak meseleleri çözmeye çalıştık. Kurumumuzun imkânları doğrultusunda katkı ve destek vermeye çalıştık. Bizden yana haklarımız helal olsun. İnşallah Müftü Bey’de bizlere haklarını helal eder. Kendisine ve ailesine bundan sonraki sürecin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor ve saygılar sunuyorum” diye konuştu

Son Güncelleme: 30.04.2015 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<