banner359

Muhtarlar Derneğinden Aşure İkramı

.

20 Kasım 2014 Perşembe 19:30 2014-11-20 19:32:13
Muhtarlar Derneğinden Aşure İkramı
 Büyükşehir yasası kapsamında merkez ilçe olan İnegöl’de büyükşehir desteği ile İnegöl Muhtarlar Derneği tarafından vatandaşa aşure ikram edildi. Perşembe günü kurulan Mer-Pa girişinde, vatandaşlara ve esnaflara 2 bin kişilik hazırlanan aşure ikram edildi.
Dün saat 15.00’de düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan vekili Ahmet Kara, AK parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk, muharrem ayı nedeniyle Bursa Büyükşehir belediyesinin desteği ile İnegöl’de aşure ikramı yaptıklarını belirterek, teşekkür etti.
Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol ise, “Büyükşehir yasasıyla birlikte 10 yeni ilçe Bursa Büyükşehir bünyesine katıldı. 10 ilçemizde faaliyet gösteren muhtar dernekleri, büyükşehir desteği ile aşure dağıtımı yapıyor. Yenişehir, Kemalpaşa, İznik, Harmancık’da aşure etkinliği düzenlendi. Bu günde İnegöl’deyiz. Tüm ilçe halkımızın muharrem ayı mübarek olsun” dedi.

Son Güncelleme: 20.11.2014 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<