banner359

Murat Yoldaş: Anlamlı bir galibiyet aldık

04 Aralık 2017 Pazartesi 15:45 2017-12-04 15:49:21
Murat Yoldaş: Anlamlı bir galibiyet aldık

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, İnegöl'de 1-0 mağlup ettiğimiz Tokatspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Yoldaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Çok kritik ve anlamlı bir galibiyet aldık. Onun için çok mutluyum. Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Olağanüstü mücadele ettiler. Üst sıralarda yerimizi korumaya devam ediyoruz. İlk devrenin sonuna doğru yaklaştığımızda tabi bazen dalgalanmalarda oluyor. Yorgunluklarda birikebiliyor. Bu anlamda maçın 15'inci dakikasına kadar oynadığımız oyunu belki ilerleyen dakikalarda devam ettiremedik. İstediğimiz oyunu belki oynayamadık ama bazı maçlarda da böyle oluyor. Ama dediğim gibi mücadele üst düzeydeydi. Bizim oynadığımız maçlar çok yüksek tempoda geçtiği için gerçekten zor oluyor. Onun için çocukları ben tekrardan bu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Son 5-6 hafta zorlu maçlar oynadılar. Onlarında üstesinden geldik. Yani ligi yine hedeflediğimiz yerde yani son 2 maçtan da inşallah Allah nasip ederse 6 puanla kapatıp, yukarıda kapatmak istiyoruz. Mücadelemiz bu yönde. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ben hep onlara şunu söylemiştim: Bize yalnız sabır be güven lazım. Bunu göstersinler, güvensinler. Bu takım her zaman arkasından gidilecek bir takım. Güzel işler yapmaya devam ediyorlar. İnşallah bundan sonrada devam edecektir. Her zaman için taraftar bizim için itici güçtür. Büyük bir motivasyon aracıdır. Her zaman desteklemelerini bekliyoruz."

Son Güncelleme: 04.12.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<