banner359

Ne kadar iyi yetiştirebilirsek geleceğimiz o kadar parlak olacaktır

17 Eylül 2017 Pazar 19:28
Ne kadar iyi yetiştirebilirsek geleceğimiz o kadar parlak olacaktır

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel açıklamasında, " Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır" dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, "Devletimizin yarınları ve gelecekteki aydınlığı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için hayırla vesile olmasını temenni ediyorum. Eğitim, toplumsal sorunların en aza indirgenmesinde, üretimde, gelişimde, ve Büyük Türkiye hedefinde bizim için en önemli ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Çocuklarımızda bizler için en önemli ve vazgeçilmez unsur olan eğitimin temel yapı taşlarıdır. Milli Eğitim Kurumlarında geleceğe hazırlanan birbirinden kıymetli evlatlarımız sadece okullarda değil evde de toplumsal eğitimleri almalıdır. Aileler evlatlarımızı her türlü, ahlaksızlığa,uyuşturucuya,teröre ve çeşitli kötülüklere karşı korumaya almalıdır. Unutmayalım ki eğitim anne karnında başlaya ve ölene kadar giden bir unsurdur. Bugün çocuklarımıza sahip çıkmak demek, Türkiye'nin geleceğine ve Anadolu topraklarına sahip çıkmak demektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.  Araştıran,geliştiren,elindeki ile yetinmeyen ve hep daha ileriyi hedefleyen bir nesil yetiştirmek için tüm kurumlarımız ile milletimiz ile beraber daha çok çalışmalıyız" dedi.

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu vesile ile 2017-2018 eğitim öğretim yılının,  öğrencilerimize,öğretmenlerimize,velileirmize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<