Nihat Hatipoğlu İnegöllülerle Buluştu

28 Nisan 2016 Perşembe 15:09 2016-04-28 15:18:13
Nihat Hatipoğlu İnegöllülerle Buluştu

 İnegöl Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu İnegöllüler ile buluşturdu.

banner380
Gölbaşı Alyans Düğün Salonunda gerçekleşen ‘Kutlu Doğum Özel’ programına İnegöl halkı yoğun bir katılım gösterdi. Programa İnegöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve belediye meclis üyeleri  katıldı.

Program Göçmen Camii İmam – Hatibi Nazmi Özden’in Kur’an tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an tilavetinden sonra İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu salonu dolduran konukları selamlarken Hatipoğlu’na İnegöllüler büyük ilgi gösterdi.

Peygamber sevgisine vurgu yapan Hatipoğlu, programda Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunarken, özellikle Hz. Muhammed (SAV)’in Peygamberliğinin ilk yıllarında çektiği sıkıntıları anlattı. Hatipoğlu, “Bir Müslüman için iki alemdeki şeref, dünyanın ve ahiretin şerefi Hz. Muhammed (SAV)’in ümmeti olarak Allah’a (cc) kul olmaktır. Allah, Habibine ümmet olmamızı nasip eylesin. Sevgililerin en güzeli olan Peygamberimizin sevgisini bizlere nasip eylesin” dedi.

Sohbetinin sonunda dua eden Hatipoğlu’na binlerce İnegöllü hep beraber Amin dedi. Nice kutlu doğum programlarında tekrar bir araya gelmeyi temenni eden Hatipoğlu İnegöllülere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Kutlu Doğum Haftasına özel olarak gerçekleştirilen gece de konuşan Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara ise; “İçinde bulunduğumuz hafta ve Diyanet İşlerimizin bu seneki teması Hz. Peygamber Tevhid ve Vahdet. İnsanlığa en değerli çağrıda bulunuyoruz gelin birlik olalım. Ayrıca böyle özel ve anlamlı bir haftayı çeşitli etkinlikler ile geçiriyoruz. Bu akşam da herkesin yakinen tanıdığı ve çok sevdiği İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun güzel sunumuyla bizlerin gönüllerini okşadığı ve manevi anlamda bizleri farklı alemlere götürmeyi başardığı bir geceyi daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel gece için hocamızın ağzına ve yüreğine sağlık demek istiyorum. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın da selamlarını sizlere iletmek istiyorum. İnşallah Rabim bizleri böyle güzel geceler de yine buluşturur temennisiyle, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Programın sonunda Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara tarafından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na İnegöl’ü hatırlatacak bir çini takdim edildi.

Son Güncelleme: 28.04.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<