banner359

O Caddenin ismi Değişti!

06 Ekim 2017 Cuma 17:04
O Caddenin ismi Değişti!

İnegöl Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı  meclis salonunda gerçekleştirildi. 159 milyon TL olan tahmini bütçe 2018 yılı içi 185 Milyon TL olarak görüşüldü.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 24 gündem, 3 takrir olmak üzere toplam 27 madde görüşüldü.

Ertuğrulgazi Caddesi´nin adının Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirilmesi maddesinde konuşan Başkan Alinur Aktaş, “İnegöl´de gelişen mobilya sektöründe farklı alışveriş merkezlerine karşı ayakta durabilmek adına çalışmalar yapan Ertuğrulgazi Mobilyacılar Derneği, 14-31 Ekim tarihleri arasında bir kampanya başlatıyorlar. Caddeyi süsleyecekler, tabelalar koyacaklar. İsteklerinden bir tanesi de Ertuğrulgazi Caddesi´nin Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirilmesi noktasında. Orada bir tek mobilyacılar var” dedi. Madde, meclisin oy birliği ile kabul edildi.

XENON BULVARI OLDU

Şimşek Sokak´ın Cenon Bulvarı olarak değiştirilmesi maddesinde konuşan Başkan Alinur Aktaş, “İnegöl´ün kardeş şehirleri arasında bulunan Fransa´nın Cenon şehrinin yetkilileri yakın zamanda misafirimiz olacaklar. Orada gezen bir tramvayın adını İnegöl Tramvayı olarak değiştiriyorlar. Biz de, bir kısmı farklı bir isimde, bir kısmı farklı bir isimde olan caddenin ismini Cenon Bulvarı olarak değiştirilmesini istiyoruz” dedi. Madde, meclisin oy birliği ile kabul edildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<