banner359

O Cinayette Olay Yeri Fotoğraflanacak

.

25 Şubat 2015 Çarşamba 18:03 2015-02-25 18:18:56
O Cinayette Olay Yeri Fotoğraflanacak
 4 Mayıs 2014 tarihinde İnegöl’de düğün salonu önünde iki grup arasında yaşanan kavganın cinayet sanıklarının yargılanması sürüyor. Bıçaklı kavga sonucunda hayatını kaybeden M.T. cinayetinin 3 sanığının İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması devam ediyor. Bugün  gerçekleştirilen duruşma da keşif isteği de reddedildi.
YUMRUK SALLADIM
Tutuklu sanık Rıza T., “Önceki savunmalarımı tekrar ederim, olay günü elimde bıçak yoktu. Ali’ye karşı yumruk sallamışımdır. Kavga sırasında onun kız kardeşimle çıkmak isteyen kişi olup olmadığını da bilmiyorum. Rastgele yumruk salladım. Zaten kendisi de karnına yumruk vurduğumu söylemiştir. Ayrıca benim müşteki Ömer’e karşı da bir eylemim yoktur. Onu tutmadım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Dedi. 
Tutuklu sanık Sanık Halis K., “Sanık Rıza beni telefonla aradığında emanet veya bıçaktan bahsetmemişti.” Dedi.
BIÇAKLA GÖĞSÜNE HAMLE YAPTI
Sanık Salih G. İse, “Ölen Murat T. liseden arkaşımdır. Olay yerine sanık Rıza T.’nin çağırması üzerine gittim. Sanık Rıza ölen Murat’ın sol omzuna bir yumruk attı. Kavga başladı. Ben bıçaklanma anını tam olarak görmedim. Sanık Rıza’nın Murat’ın yanına gittiğini gördüm. Murat’ın boynunu tutarak diğer eliyle tahminime göre bir bıçakla göğsüne doğru hamle yaptığını hatırlıyorum. Murat T. bıçaklandıktan sonra olaylar daha da büyüyünce arkamda bulunan Halis ve Rıza’ya müdahale için gelen ve elinde beyzbol sopası olan Şaban Ç.’nin önüne geçtim. Bu sırada benim yanımda bazı arkadaşlarım da vardı. Ben esasında tam olarak Şaban Ç.’nin önüne dikilmedim. Arkadaşlarımla beraber onların yürümesini engellemeye çalıştık. Çünkü olayların büyümesini istemedik. Ben ölen Murat T.’nin koluna girerek birlikte yürümüş değilim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. 
KİMSEYİ KASITLI OLARAK BIÇAKLAMADIM
Olaya karışan B.Ç.’de, “Olay tarihinde çıkan kavga da olan Volkan Ç.’nin yaralandığını gördüm. Ben de onu korumak amacıyla üzerinde bulunan bıçağı çıkardım. Ancak kimseye sallamadım. O sırada şikayetçi sanık Salih G. üzerime geldi. Aramızda bir boğuşma oldu. Ben kendisine bıçak vurmadım. Ancak boğuşma sırasında yaralandıysa bundan haberim yok. Kimseyi kasıtlı olarak bıçaklamadım” dedi.
KEŞİF REDDEDİLDİ
Ayrıca mahkeme de teklif edilen keşif talebi de mahkemece reddedildi.
Düğün salonunda Murat T.’yi öldürme suçundan yargılanan sanıklar Halis K. İle Rıza T. Ve Sali G.’nin tutukluluk halinin devamına, olay yeri ve bulunduğu konum dikkate alınarak Kandilli Rasathanesinden gelen yazı cevabında bildirilen gün ve saatlerde olay yerine gidilerek tanık beyanlarındaki hususların tespit edilip edilemeyeceği konusunda araştırma yapılması, ayrıca gündüz vakti olay yerine ait fotoğrafların çektirilmesi için kolluk makamına müzakere yazılmasına karar verildi. mahkeme 6 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 25.02.2015 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<