banner359

Ofroad pist çalışmaları sürüyor

03 Eylül 2015 Perşembe 10:33 2015-09-03 10:36:03
Ofroad pist çalışmaları sürüyor
 İnegöl´ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yılı etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Offroad yarışmalarının yapılacağı Boğazköy barajı kenarında Offroad pisti çalışmaları sürüyor.
İnegöl belediyesi tarafından rehabilite edilerek yeşil alan olarak hizmete açılan eski Alanyurt vahşi depolama alanında iki gün boyunca sürecek olan Ofroad heyecanı öncesinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pist çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemenin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl´ün kurtuluş etkinliklerini farklı bir ambiyans ile kutlayalım istedik. Bu manada ayın 4´ünde başlayıp 7´si akşamına kadar devam edecek olan çok farklı farklı etkinlikleri bu bünye içerisine yerleştirdik. 4´ünde inşallah fotoğraf sergisi ile Müze de başlıyoruz. 5´in de ve 6´sında etkinliklerimiz var. Offroad ile ilgili geçen yıllarda da etkinlikler yapmıştık. Tahminlerimizin üstünde çok büyük bir ilgi görmüştü. Bununla alakalı da hemen Organize Sanayi Bölgesi´nin arka tarafı ile alakalı bir konuşlandırma yapmıştık. Cumartesi günü yine aynı böyle olduğu gibi bir sembolik gösteri çıkışı belediye de yapılmış ve daha sonra gösteriler yapılmıştı. Bu sene de yine ayın 5´inde öğleden sonra inşallah startı belediye önünden veriyoruz. Ben tüm ilçe halkımızı özellikle bu alana bekliyorum, hem güzel göl manzaralı pikniklerini de yapabilirler hem de beraberinde buradaki etkinlikleri seyredebilirler. Gerçekten bir adrenalin sporu biliyorsunuz Offroad ve muazzam sahnelere burada şahit olabilirler. Bugün bu alanı incelemeye geldik. Takdir edersiniz ki Offroad´ın kendi ruhunda da var mücadele, zor arazi şartları ile uğraşma. O şekle dönüştürülüyor burası. Belediyemiz çalışmaları gerçekleştiriyor. Ben bu güzel etkinlik için burada görev alan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak bu sene kurtuluş şenliklerini çok farklı etkinliklerle kutlamak istiyoruz. Ben tüm hemşerilerimizi aktivitelere davet ediyorum. 7. Akşam belediyemizin 145. yılı, 145 çocuğumuzun sünneti ile bu şenlikleri noktalamış olacağız" dedi.

İnegöl Off–Road kulübü başkanı Ekrem Aydın ise, "Öncelikle Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bize bu imkanları sağladıkları için bize bu ortamı yaşattıkları için tekrardan sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Belediyemizin ve Başkanımzın desteği olmasa tabi biraz daha bu işler zor olur. Sağ olsunlar bu konuda destek oluyorlar bize. Şu anda bulunduğumuz alan seyirci etabımız. Pazar günü seyircilerimiz için düzenlenen alanımız. Toplamda yarış için 6 etabımız var. Bu 6 etap Cumartesi ve Pazar günü koşulacak. Cumartesi günü saat 14.15´te belediye önünden sembolik start vereceğiz. Ve 14.30´da burada resmi start verilecek. Yaklaşık 25 araç bekliyoruz. Bugün kayıtların son günü. Yaklaşık 19 kayda ulaştık. Akşam saatlerinde de bir hayli kayıt olur. Pazar günü her iki etapta koşulacak. Seyirci etabı ve orman etabı dediğimiz etap koşulacak ama en büyük görselin olacağı yer şu an bulunduğumuz yerde olacak" dedi.

Son Güncelleme: 03.09.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<