banner359

Öğretmenlerimiz Kutsal Meslek İcra Ediyorlar

23 Kasım 2017 Perşembe 18:23
Öğretmenlerimiz Kutsal Meslek İcra Ediyorlar

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yayımladığı mesajında, " Öğretmenler ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından en önemli ve en kutsal mesleklerden birini icra etmektedir" dedi.

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, " Eğitim, bir insanın doğumundan  ölümüne kadar olan sürede hep ihtiyacı olduğu öğelerden biridir. Bir insanı başarıya taşıyan, zaferle buluşturan eğitimdir. Bir milleti de başarıya taşıyan ve zaferle buluşturan eğitimli kadrolarıdır. Ülkemizde Milli Eğitim kurumları  6 yaş itibariyle çocuklarımıza eğitim vermektedir. Tabii eğitim sadece öğretmenlerin ve okulların işi değil ailelerinde öncelikli sorumluluğudur. Öğretmenlerimiz bu manada devletimizin geleceği adına önemli bir iş yapmaktadır. Öğretmenlerimiz ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından en önemli ve en kutsal mesleklerden birini icra etmektedir. Bu meslek doğru yapıldığı takdirde ülkemiz bilimle,ilimle,fen ile müreffeh bir ülke haline gelecektir.  Hızla yükselen Türkiye'nin, başarıya ulaşması için eğitimli kadroları daha fazla yetiştirmek şarttır. Ben tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, daha donanımlı bir nesil yetiştirebilmek için başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<