banner359

Okul Müdürüne Namaz Soruşturması!

11 Kasım 2016 Cuma 12:28 2016-11-11 12:30:47
Okul Müdürüne Namaz Soruşturması!

Mesudiye’de yeni yaptırılan Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun Müdürü Hayrettin Doğan’a öğrencileri öğle arasında camiye götürdüğü için soruşturma açıldı.

Mesudiye’de yeni açılan ve Somuncu Baba Camii’nin yanında yer alan Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda kurucu müdür Hayrettin Doğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldı.

İddiaya göre Okul Müdürü Hayrettin Doğan, isteyen öğrencileri namaz için Somuncu Baba Camii’ne götürdü. Okulun mescidi bitirilmediği için öğrenciler camiye götürülürken; öğrencisinin camiye habersiz götürülmesine kızan bir veli konuyu Milli Eğitim Müdürlüğü’ne taşıdı. Velinin Hayrettin Doğan’ı şikâyet eden dilekçeyi vermesi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma açtı. Müfettiş tayin edilirken; konunun önümüzdeki hafta soruşturulacağı kaydedildi.
Müdür Hayrettin Doğan’ın da bunun üzerine kendi okuluna geri dönme isteğiyle müdürlükten istifa dilekçesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne sunduğu öğrenildi. 

Son Güncelleme: 11.11.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<