banner359

Okul Var Tuvalet Yok!

02 Ekim 2015 Cuma 19:02 2015-10-02 19:19:29
Okul Var Tuvalet Yok!

 Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı. Ve beraberinde sıkıntılar da… Hamitabat İlkokulu ise çok farklı bir sorunla yeni eğitim-öğretim dönemine “Merhaba” dedi. Hamitabat Mahallesi’ndeki ilkokulunun tuvaleti harabe halde olduğundan, öğrenciler ihtiyaçlarını gidermek için evlerine gitmek zorunda kalıyor. 



Eğitime ayrılan bütçe her geçen yıl daha da artarken, bu artan bütçe bir okulun tuvalet ihtiyacını dahi karşılayamadı. İnegöl’e 28 kilometre uzaklıktaki 70 haneli 753 nüfuslu  Hamitabat Mahallesi’nde bulunan Hamitabat İlkokulu’nda öğrenciler ve öğretmenler,okul içerisindeki tuvaletin harabe olması nedeniyle ya evlerine ya da okulun yakınında ki camiye gitmek zorunda kalıyor .


Okulda bulunan tuvaletin harabe durumda olduğu için kullanmadığını belirten veliler, bunun eğitimi de aksattığını söyledi. 


Son Güncelleme: 02.10.2015 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<