banner359

Okullar Bölgesinde Sıkı Denetim

.

17 Eylül 2014 Çarşamba 13:13 2014-09-17 13:22:07
Okullar Bölgesinde Sıkı Denetim
  İnegöl'de, emniyet ekipleri okulların çevresinde adeta kuş uçurtmuyor.
2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullar bölgesi ve ilçe merkezindeki okulların önlerinde güvenlik tedbirlerini artırdı. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Önleyici Hizmetler, KOM, Asayiş, Çocuk ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, öğrencilerin yoğun olduğu okullar bölgesi ve diğer yerlerde bulunan okulların çevresinde denetimlere başladı. Denetimler, servis araçları ile okul önlerinde gezen şahıslar ve araçlar üzerinde yoğunlaştırıldı.
Servis araçlarını durduran ekipler, emniyet kemeri takmaları hususunda öğrencileri ve sürücüleri uyarıyor. Bu yıl okulların çevresinin MOBESE kameraları ile izlenmeye başlandığı, bu sayede okul önlerinde meydana gelen olaylara daha hızlı müdahale edildiği bildirildi. Okulla alakası olmayan kişilere de ceza kesiliyor. Ekipler, okulla ilişiği olmadığı halde okul ve çevresinde sürekli bulunmak suretiyle idareci, öğretmen ve öğrencilerin güvenliği açısından tehlike arz eden kişi veya kişileri Kabahatler Kanununun 32’nci maddesinin 1’inci fıkrası gereğince idari para cezasına çarptırıyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan tedbirlerin yıl sonuna kadar süreceği öğrenildi. 

Son Güncelleme: 17.09.2014 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<