banner359

Öldüren Karışım Komalık Etti!

23 Ağustos 2015 Pazar 14:25 2015-08-23 14:56:14
Öldüren Karışım Komalık Etti!
 Türkiye genelinde örneklerine çok rastladığımız ölüme neden alkol ve enerji içeceği karışımlarının tüketimi sonucunde meydana gelen olayların bir benzeri de İnegöl´de meydana geldi. Alkol ile enerji içeceğini karıştırıp içen bir kişi komalık oldu.
Edinilen bilgilere göre; dün gece İnegöl´deki işyerinde alkol almaya başlayan 37 yaşındaki E. A., alkol ile enerji içeceğinden karışım yaparak içmeye devam etti. Bir anda yere yığılan işyeri sahibi, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı.

TANSİYONU YÜKSELİNCE BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ

Yapılan tetkiklerde aldığı karışım nedeniyle tansiyonu yükselen işyeri sahibinin beyin kanaması geçirdiği bildirildi. Yalova´ya sevk edilen işyeri sahibi yoğun bakıma alındı.

Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 23.08.2015 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<