banner359

“Ölen Kişiler Rüyarlarıma Girmeye Başladı“

.

26 Kasım 2014 Çarşamba 18:12 2014-11-26 18:21:28
“Ölen Kişiler Rüyarlarıma Girmeye Başladı“
 İnegöl’de iki farklı ormanlık alanda aynı av tüfeği ile öldürülen ve biri yakılan çifte cinayet sanıkları hakim karşısına çıktı. Cinayetin birinci şüphelisi olan İ.A. duruşmaya katılmazken, diğer iki sanık da duruşmaya katıldı.
Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesi istenen Kadir G., akıl sağlığının yerinde olduğunu iddia ederek, “Bu olaydan sonra ölen kişiler rüyalarıma girmeye başladı” dedi.
İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki kişinin öldürülmesi ile alakalı duruşma dün gerçekleştirildi. Cinayetlerin 3 sanığından ikisi duruşmaya katılırken, cinayetin bir numaralı sanığı olduğu iddia edilen İ.A. duruşmaya katılmadı.
BENİM AKIL SAĞLIĞIM DA BİR PROBLEM YOKTUR
Duruşma da savunma yapan sanık Kadir G. “Önceki savunmalarımı tekrar ederim. Beraatime ve tahliyeme karar verilmesini talep ediyorum. Müşahede kararını kabul etmiyorum, benim akıl sağlığım da bir problem yoktur. Bu olaydan sonra ölen kişiler rüyalarıma girmeye başladı. Psikiyatriye göründüm. Olay tarihinde hepimiz uyuşturucu almıştık” dedi.
SIRTINDAN ATEŞ ETTİ VE VURDU
Sanık Ali M. İse, “Üzerime atılı suçları işlemedim. Beraatime ve tahliyeme karar verilmesini talep ederim. Sabri Öztürk cinayetinde İ.A. tüfekle sırtından ateş etti ve vurdu. Muhtemelen sanık Kadir G. Aşırı uyuşturucu etkisinde olduğundan tüfeğin bagajdan benim tarafımdan getirildiğini hatırlıyor. Fakat olayın aslı İlker’in bizzat bagajdan tüfeği kendisinin aldığıdır” dedi.
Mahkeme heyeti, Kadir G.’nin Bursa’da psikiyatri kontrolünden geçmesine, mahkemenin 25 Ocak 2015 tarihine ertelenmesine karar verdi.
18 Ocak 2014 Cumartesi günü sabah 09.00 sıralarında evinden motosikletle ayrılan Sabri Öztürk, bir daha geri dönmemiş, oğlundan haber alamayan Ahmet Öztürk, aynı gün durumu emniyete bildirerek, kayıp başvurusunda bulunmuş, 19 Ocak 2014 Pazar günü sabah saatlerinde Ferhat Y.’de, İ.A. isimli arkadaşı ile ayrıldığı evine bir daha geri dönmemiş. Ferhat Y.’nin annesi K.I., oğlundan haber alamayınca emniyete kayıp başvurusunda bulunmuştu. İddiaya göre Sabri Ö., otomobil kiralamak için kimliğini alan İ.A. ile görüşerek kimliğini geri almak istemiş, İ.A. kiraladığı araçla A.M., K.G., Ferhat Y. ve Sabri Ö. ile birlikte Domaniç yolu üzeri Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alana giderek, alkol almaya başlamış,  o sırada Sabri Ö. ile İ.A. arasında tartışma yaşanmıştı.
ARKADAŞLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ
Tartışma büyüyünce kiralık aracın bagajında bulunan av tüfeğini alan İ.A., oturur vaziyette bulunan Sabri Ö.’ye ateş etmeye başlamış, mobilyacı olduğu bildirilen Sabri Ö., vücuduna aldığı üç kurşunla hayatını kaybetmiş, İ.A., öldürdüğü Sabri Ö.’nün cesedini yaktığı ateşin içine atmış, yanan cesedi bırakıp olay yerinden ayrılmış, yanındaki arkadaşlarını cinayetle alakalı kimseye bilgi vermemeleri konusunda tehdit etmişti.

BİR GÜN SONRA FERHAT’I ÖLDÜRDÜ
Pazar günü sabah saat 09.00’da Ferhat Y.’yi kiraladığı araçla evinden alan İ.A., İnegöl’e bağlı İskaniye mahallesi (köyü) ormanlık alanına götürmüş,  İ.A. ile Ferhat Y.’nin arasında tartışma çıkmış, İ.A., “Sen olayı sağda solda anlatıyormuşsun” diyerek daha önceki cinayetinde kullandığı av tüfeğini  Ferhat Y.’nin kafasına dayayıp ateş etmiş, cesedi olay yerinde bırakıp uzaklaşmıştı.
POLİSE İTİRAF ETTİ
Anne K.I.’nın ifadesi üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet ekipleri, İ.A. ve arkadaşları A.M. ve K.G.’yi bulup gözaltına almış, sorgulama sırasında A.M., kayıp cesetler hakkında itirafta bulunmuş ve emniyet ekiplerine, bir gün arayla kaybolan kişilerin cesetlerinin bulunduğu yerleri göstermiş, Sabri Ö.’nün yanan cesedi Domaniç yolu üzeri Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alanda, Ferhat Y.’nin cesedi ise, İnegöl’e bağlı İskaniye mahallesi (köyü) üzerindeki ormanlık alanda bulunmuştu.

Son Güncelleme: 26.11.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<