banner359

Ölüm Yolu Aydınlatılıyor!

04 Ağustos 2015 Salı 11:15 2015-08-04 11:17:47
Ölüm Yolu Aydınlatılıyor!
 En son, 15 yaşındaki İbrahim Kılıçaslan´ın motosiklet ile çiğköfte siparişi götürürken özel otomobil ile çarpışması sonucu hayatını kaybettiği Alanyurt-Yenişehir yolu yeni Diş Hastanesi mevkiinde yeni kazaların önüne geçebilmek için aydınlatma çalışması yapılacak.
BİZ ECELİ ENGELLEYEMEYİZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ile birlikte kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yaparak, kısa sürede yolun aydınlatılacağını söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile UEDAŞ İşletme Müdürü Enis Gürer ile birlikte kazanın olduğu alanda inceleme yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, havaların çok sıcak olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 3 ay daha motosikletler yoğun bir şekilde kullanılacak. Tabi biz eceli engelleyemeyiz ama tedbir almak bizim elimizde. Buraya mevcut direkler üzerinden veya başka şekilde geçici bir çözüm bulunması gerekiyor” dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK

Yenişehir-Alanyurt arasındaki yolun bir yıl içinde duble yol haline getirileceğini belirten Hüseyin Şahin, “Buradaki kazanın aydınlatmanın az olmasından mı kaynaklandığını bilmiyoruz. Yolun özellikle Yağlı Tohumlar Kooperatifine kadar olan bölümü aydınlatılmış ama oradan sonraki kısım karanlık. İşletmelerin tabelalarından veya işyerlerinin gece açık olan lambalarından yol biraz aydınlanıyor. Mahalle sakinlerimizden bu şekilde bilgi aldık. Bu yol duble yol olarak yapılacak ve aydınlatma kapsamında. Ama buradaki çalışma en az bir yıl sürecek. Bu bir yıllık süre içerisinde geçici olarak aydınlatılması konusunda mahalle sakinlerinin benden ricasını bende UEDAŞ İşletme Müdürümüze ilettim. Kendileri de zaten konuya vakıflar. İnşallah bu yolun aydınlatılması konusunda bir hafta veya 10 günlük süre içerisinde kendi imkanlarıyla bir çözüm bulacaklar. Tabi ben böyle elim bir kazanın neden meydana geldiğini bilemiyorum. Ama biz olmaması için gerekli tedbirleri almalıyız. İnşallah bu yolu da duble hale getirdiğimizde inanıyorum ki, ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların daha da azalacağı konusunda ümidimiz var” diye konuştu.

KISA SÜREDE BİR ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ise, “Gerekli tespitlerimizi yapacağız. Aydınlatma konusunda ilave etmemiz gereken yerlere ilavelerimizi yaparız. İşletme bünyesinde kısa sürede bir çözüm üreteceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<