Ortakçı son yolculuğuna uğurlandı

22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:28 2017-05-22 14:33:44
Ortakçı son yolculuğuna uğurlandı

İstanbulda tedavi gördüğü hastanede vefat eden Ortakçı Cam yönetim kurulu başkanı İsmail Ortakçı'nın cenazesi, İnegöl’de toprağa verildi.

banner380
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da özel bir hastanede tedavi gören Ortakçı Cam Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ortakçı, hayatını kaybetti.
ÇALIŞANLARINDAN HELALLİK ALINDI
İsmail Ortakçı’nın cenazesi camiye getirilmeden önce fabrikasına götürülerek çalışan personellerinden helallik alındı.
Ortakçı’nın cenazesi öğle namazını müteakip İshakpaşa caminde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Mahmudiye Mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Ceyhun İrgil, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir oda ve dernek başkanları, işadamları ile kalabalık cemaat katıldı.
3 KARDEŞ 1 YIL İÇİNDE VEFAT ETTİ
Öte yandan geçtiğimiz yıl Otel Angelacoma sahibi Hüseyin Ortakçı ve Bursaspor ile Milli Takım’ın eski kalecisi İbrahim Ortakçı’da hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 22.05.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<