banner359

Ortaokullara Akıllı Tahta

.

04 Temmuz 2015 Cumartesi 13:26 2015-07-04 13:40:13
Ortaokullara Akıllı Tahta
 Geçtiğimiz yıl liselerden başlayan Akıllı Tahta dağıtımı, bu yıl ortaokullarla devam ediyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile birlikte Kocatepe Ortaokulunda başlayan Akılı Tahta dağıtımlarına katıldı. 

Dağıtımı yapılan Kocatepe Ortaokulundaki Akıllı Tahtaları inceledikten sonra açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,“Özellikle öğretmen sayımızın artırıldığı, yeni okulların inşa edildiği, okulların depreme dayanıklı hale getirildiği, modern sınıflar halinde donatıldığı, çocukların sosyal becerilerinin de gelişeceği donatı alanlarının oluşturulduğu ve özellikle yeni nesil öğretmenlerin görev aldığı geleceğin Türkiye´sini oluşturmak istiyoruz.Allah kısmet ederse bu anlamda üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı uhdesinde bulunan Bakanlık personeline, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamızda çalışan tüm personele teşekkür ediyorum. Geleceğin Türkiye´si bugünden çok çok daha güzel olacak. Geleceğin Türkiye´si bizim kara tahta ve tebeşirden almış olduğumuz Türkiye´yi daha da ileriye götürecek. Dünya çok hızlı gelişiyor. Buna ayak uydurmak gerekiyor. Belki biz geç kalınmışlık noktasında biraz daha hızlı davranmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.07.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<