Oto Galericilerden Aktaş’a Ziyaret

22 Mart 2017 Çarşamba 16:42 2017-03-22 16:51:44
Oto Galericilerden Aktaş’a Ziyaret

 İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi’nin yeni yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılacak çalışmalara ilişkin istişareler de gerçekleştirildi.

banner380
İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi’nin Şubat ayında gerçekleştirdiği olağan genel kurulda Başkanlığa seçilen Serhat Erezsert, yönetim kurulu ile birlikte protokol ziyaretlerine başladı. Erezsert ve yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da makamında ziyaret etti.

İLÇE HALKINA EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ
Ziyaret sırasında konuşan Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, yeni yönetim olarak protokol ziyaretlerine başladıklarını ifade etti. Bu kapsamda Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ettiklerini kaydeden Erezsert, “Başkanımıza hem bugüne kadar oto galericilere verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etmek hem de yönetimimizi tanıtmak amacıyla geldik. Ayrıca yapılacak çalışmalar hakkında da kendileriyle istişarelerde bulunduk. Faydalı bir ziyaret oldu. Ben tekrar Başkanımıza teşekkür ederken Belediyemizin desteği ile oluşturulan ve düzenlemesi yapılan oto galericiler sitesinde ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağımızı ifade ediyorum” dedi.

HER ALANDA OLDUĞU GİBİ BU ALANDA DA DESTEĞİMİZİ SAĞLIYORUZ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Oto Galericiler Sitesi yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek başladığı konuşmasında; “Şubat ayında kongresini gerçekleştiren Oto Galericiler Sitesinin yeni yönetimini ağırlıyoruz. Kendileriyle hem bugüne kadar yapılan çalışmalar hem de bundan sonra hayata geçirilmesi planlanan faaliyetlere ilişkin istişareler yaptık. Nüfusu 260 bine ulaşan ilçemizde ikinci el oto pazarının da ne kadar hareketli olduğunu ve şehrimiz için önemli bir hizmet olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda biz de Belediye olarak gereken desteği her alanda olduğu gibi bu alanda da sağlıyoruz. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor tekrar görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Oto Galericiler Sitesi yönetimi Başkan Aktaş’a hediye takdiminde de bulundu.

Son Güncelleme: 22.03.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<