banner359

Otomobil dehşet saçtı; 5 yaralı

18 Mayıs 2017 Perşembe 19:28 2017-05-18 19:32:15
Otomobil dehşet saçtı; 5 yaralı

 Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezit boğazında meydana gelen kaza da kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı. Yol üzerinde manevralar yapan otomobil önünde seyir halinde olan cipe çarptı; ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Eskişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 36 yaşındaki Necmettin Namlı yönetimindeki 16 SH 686 plakalı özel otomobil Mezitler Tüneli mevkiinde yağışla birlikte kayganlaşan yoldan kontrolden çıktı. Yol üzerinde manevralar yapan otomobil önünde seyir halinde olan sürücü 57 yaşındaki Harun Göbekli yönetimindeki 26 YD 851 cipe arkadan çarptı. Şiddetli çarpışmanın sonucunda iki aracın sürücüleri ile özel otomobilde bulunan 36 yaşındaki Nesibe Namlı, 12 yaşındaki Nedim Namlı ve 10 yaşındaki Tolga Namlı yaralandı.
5 YARALI
Yaralandılar. İkisi çocuk 5 yaralı kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. 
YOLU EKİPLER AÇTI
Kaza sonucunda kısmen kapanan karayolunun tek şeridi Bölge Trafi ekiplerince açılarak olası ikinci bir kazanın önüne geçildi.
Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.05.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<