Manav Hırsızı Kamerada

Çanakkale’de bir manava girerek hırsızlık yapan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. 4’ncü kez hırsızlık olayının yaşandığı manavın kasasından 500 TL nakit para çalındı.Esenler Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bir manavda...

09 Eylül 2014 Salı 11:26
Manav Hırsızı Kamerada
Çanakkale’de bir manava girerek hırsızlık yapan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. 4’ncü kez hırsızlık olayının yaşandığı manavın kasasından 500 TL nakit para çalındı.
Esenler Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bir manavda yaşanan hırsızlık, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Manava gelen bir kişi, karpuz reyonuna yöneldikten sonra manav sahibi Emine Kahraman’a pikniğe gitmek için karpuz ve kavun alacağını söyledi. Kahraman, karpuzu hazırlarken bir müddet dükkan içerisinde dolaşan kişi, ödeme yapacağı sırada, “Kartlarımı evde unuttum, hemen alıp geleceğim” diyerek kasiyerin beklemesini istedi. Bu sırada Kahraman, bir başka müşteriyle ilgilenmeye başladı. Alışveriş sonrası para üstünü geri vermek için kasaya yönelen iş yeri sahibi, kasadan 500 TL nakit paranın kayıp olduğunu fark etti. Kahraman’ın polise bildirmesinin ardından güvenlik kamerası kayıtları polis tarafından inceledikten sonra hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Manav sahibi Emine Kahraman, “İçeride tek başıma oturuyorum. Bir müşteri geldi. Büyük bir tane karpuz almak istiyorum dedi. Sonra bu karpuz büyük geldi. Küçük karpuz ve kavun ver dedi. Orada beni epey oyaladı. Poşetlere koyduk. ‘Kart geçiyor mu?’ dedi. Sonra ‘Kartımı evde unuttum’ diyerek gitti. Bir başka müşteri geldiğinde onun siparişlerini aldıktan sonra kendisine para üstü vermek isterken bir açtım kasayı bir baktım. Paralar yok” dedi.
Öte yandan Manav’dan bundan önce de 3 kez gece yarısı hırsızlık olayı yaşandığı ve bu hırsızlık olaylarında manav dükkanında bin TL’ye yakın bozuk para çalındığı ortaya çıktı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<