banner359

Otomobile Çarpmamak İçin Motosikleti Devirdi

27 Mayıs 2016 Cuma 14:22 2016-05-27 14:27:33
Otomobile Çarpmamak İçin Motosikleti Devirdi

 Süleymaniye Mahallesi Uzay Sokak ile Huzur sokağında kesiştiği kavşakta özel otomobile çarpmamak için motosikleti yatıran sürücü yaralandı. Kazada yaralanan sağlık çalışanına arkadaşları ilk müdahaleyi yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Süleymaniye Mahallesi Huzur sokak üzerinde seyir halindeki 36 yaşındaki Hamit Ayyer yönetimindeki 16 KPV 48 plakalı motosiklet, Huzur sokak ile Uzay sokağın kesiştiği kavşağa geldiği sırada dönüş yapmakta olan özel otomobile çarpmamak için motosikleti yatırdı. Kaza sonucu yaralanan, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde çalışan sağlık çalışan Hamit Ayyer´e ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralı, burada tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.


Son Güncelleme: 27.05.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<