banner359

Özdemir TUGİK Yönetiminde

23 Mart 2017 Perşembe 10:17 2017-03-23 10:23:55
Özdemir TUGİK Yönetiminde

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun katılımı ile 17 Mart 2017 tarihinde Antalya´da yapılan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) genel kurulunda Erkan Güral yeniden Başkanlığa seçilirken, İnegöllü işadamı, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir yeni yönetimde görev aldı.

TÜGİK yönetiminde yer alan İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, “Derneğimiz birçok alanda projeler gerçekleştirmekte, iş dünyasının ve toplumsal gelişimin maksimize edilmesi için elinden gelenleri yapmaktadır. Yapılan çalışmalar TÜGİK Başkanımız Erkan Güral´ın dikkatini çekmiş olacak ki, bu teveccühü göstermiş bulunmaktadırlar. İnşallah hem İnegöl´ümüzde hem de ulusal alanda projelerimize devam edeceğiz. İnegöl´ümüzde ilave bir katkı sunabilirsek ne mutlu bize. Bugün burada İş Zirvesi ile birlikte Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Türkiye´nin her şehrinden temsilcilerin yer aldığı TÜGİK tam bir Türkiye mozaiğidir. Dinamik yönetim kadromuzla İnşallah çok daha faydalı işlere imza atacağız” dedi.

GENÇ, DİNAMİK İŞ ADAMLARI

Hakan Özdemir, “TÜGİK 1990´lı yılların başlarında; İstanbul, Ankara ve İzmir´in yanında, Anadolu´nun ekonomik yönden sivrilmeye, adından sıkça söz ettirmeye başlayan Bursa, Denizli, Adana, Gaziantep gibi şehirlerimizdeki genç, dinamik, ülkesini seven, vatanına ve milletine sevdalı genç iş adamlarımız, bir araya gelerek, öncelikle, arkadaşlarının, kendi şehirlerinin ve daha sonra, ülkelerinin sorunlarının çözümünde etkili olmak, aralarında iş birliğini, yardımlaşmayı, ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek, şehrinde, ülke genelinde söz sahibi olmak, sivil toplumun doğası gereği iktidarlar üzerinde baskı unsuru olmak maksadıyla genç iş adamları derneklerini kurmuşlardır” diye konuştu.

TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK BİRLİKTELİĞİDİR

Özdemir, “Türkiye´nin kalkınması, gelişmesi ve kurumsal yapıya destek olabilmek adına vizyoner bir bakış açısıyla oluşan Genç İşadamları oluşumu bugün bünyesinde yer alan 8 Federasyon (MAGİFED, DOĞUFED, EGAFED, EGİFED, MARGİF, KARGİF, İÇGİAF, GİAF), 58 Dernek ve 500 farklı sektörden yaklaşık 10 bin üyesi ile Türkiye´nin en büyük genç iş adamları birlikteliğidir” dedi.

16-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen TÜGİK İş Zirvesinde birbirinden önemli konuşmacıların yer aldığını belirten Hakan Özdemir, “Oldukça yüksek bir katılımla gerçekleştirilen İş zirvemizde Özlem Yıldız moderatörlüğünde TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Özmen, Damat Tween Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ve Twiggy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel yer alarak önemli bilgiler aktarmışlardır. İş dünyası adına son derece verimli bir zirve oldu” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Erkan Güral´ın Başkanlığındaki TÜGİK Yönetim Kurulunda İnegöllü iş adamı Hakan Özdemir´in yanı sıra Abdulrahim Noyan, Emre Altındağ, Abdulkadir Akboz, Gökhan Korkmaz, Haluk Kalyoncu, İsmail Çoban, Engin Ateşsönmez, Serkan İzol, Meral Tuncer Argül, Faruk Sakarya, Rahmi Kula, Reha Yereşen, Savaş Gömeç, Seda Özbulut, Şanser Kadooğlu, Tanzer Polat Yılmaz ve Yusuf Kavak yer aldı.

Son Güncelleme: 23.03.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<