banner359

Özel Çocuklara Anlamlı Destek

27 Temmuz 2017 Perşembe 17:35 2017-07-27 17:44:37
Özel Çocuklara Anlamlı Destek

 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından kadın girişimciliğin yaygınlaşması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen İTSO Kadın Girişimciler Şenliği´nin geliri, engelli öğrencilerin eğitim gördüğü 23 Yaşı Üstü Engelli Kursuna bağışlandı.

İTSO Kadın Girişimciler Kurulu´nun çalışmalarıyla İnegöl Belediyesi Nikâh Dairesi önünde 22 Haziran´da düzenlenen şenlikte, odanın kadın üyelerinin sahibi ya da yöneticisi olduğu firmalar stant açarak ürün ve hizmetlerini sergilemişlerdi. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan alınan stant ücretleri, engelli öğrencilere eğitim veren Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Engelli Kursuna bağışlandı.

Müfide Karaduman başkanlığındaki İTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Zerrin Fırat, Hande Anıl, Ayşe Ortakçı, Özlem Çelik, Enerjin Baloğlu ve Arzu Ardıç, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ile birlikte Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Erdoğan Yakut´u ziyaret ettiler. Okul bahçesinde kahvaltı eşliğinde yapılan ziyaret programında, şenlikten elde edilen gelir okul müdürü Erdoğan Yakut´a takdim edildi.

İKİ AMACA HİZMET

İTSO Başkanı Metin Anıl, Kadın Girişimciler Kurulu´nun bu yıl ikincisini düzenlediği şenliğin iki ayrı amaca hizmet etmesi bakımından çok değerli bir çalışma olduğunu söyledi. Şenlikte oda üyesi kadın girişimcilerin stant açarak ürün ve hizmet tanıtımı yaptığını, iş hayatına atılmak isteyen kadınlara örnek oluşturduğunu ve cesaret verdiğini kaydeden Anıl, “Öncelikli hedefimiz Kadın Girişimciliğin yaygınlaştırılması. Bunun için etkinliği her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz. Bunun yanı sıra şenlikten elde edilen gelirin engelliler okuluna bağışlanması çok anlamlı olmuş. İş hayatındaki başarılarıyla ekonomik yaşama katkıda bulunan kadın girişimcilerimizin,  eğitime destek vermesi de ayrıca takdir edilmesi gereken bir davranış. Kadın girişimcilerimizi kutluyor ve böyle anlamlı bir bağışta bulunmaları nedeniyle de teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<