Özel İnegöl Ortaokulundan Türkiye İkinciliği

13 Nisan 2017 Perşembe 10:06 2017-04-13 10:28:49
Özel İnegöl Ortaokulundan Türkiye İkinciliği

 Türkiye Wushu-Kung-Fu Federasyonunun düzenlediği Türkiye şampiyonası milli takım seçmelerine katılan Özel İnegöl Ortaokulundan Berkcan Ferik, minik milli takımlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

banner380
Kocal Osmanlı Eğitim Spor Kulübü ile işbirliği ile Milli Takım Antrenörü İsmail Kocal´ın eğitmenliğinde Türkiye Wushu-Kung-Fu Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılan Özel İnegöl Ortaokulundan Berkcan Ferik, Minik Milli Takımlar kategorisinde Türkiye ikinciliğine imza attı.

Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldızs, “Uyguladığımız “Abel Metod” bireye özgü öğretim modeli uygulama basamakları içerisinde yer alan Kariyer Eğilim testlerini uygulayarak öğrencilerimizin yeteneklerini ve ilgi alanlarını belirliyoruz. Yetenek ve ilgi alanlarına yönelik daha profesyonel eğitim almalarına imkan hazırlıyoruz. Profesyonel eğitimcilerin de desteğini alarak, bedensel zekaya sahip öğrencilerimizin kendi alanlarında Türkiye ve Dünya dereceleri sağlayabilmelerine küçük yaştan itibaren fırsat tanıyoruz” dedi.

ZİRVEYE TAŞIYORUZ

Müdür Yıldız, “Okulumuzun sosyal etkinliklerle ilgili bu profesyonel yaklaşımı sayesinde yüzme, kort tenisi, karate, taekwondo ve kros gibi alanlarda profesyonel eğitimcilerin desteğini alarak öğrencilerimizi Türkiye derecesi düzeyinde zirveye taşıyoruz. Farklı dallarda 34 lisanslı sporcu öğrenciye sahip olan Özel İnegöl Ortaokulu her geçen gün lisanslı sporcu sayısını arttırarak bu alanlardaki başarılarına bir yeni halka daha ekleyerek devam edecektir” dedi.

Müdür Özgen Yıldız, öğrencilerinin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan Milli Takım Antrenörü İsmail Kocal´a çiçek takdim ederek, başarından dolayı tebrik etti.

Son Güncelleme: 13.04.2017 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<