banner359

Özel öğrencilerden özel gösteri

04 Aralık 2017 Pazartesi 17:19 2017-12-05 09:57:45
Özel öğrencilerden özel gösteri

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 23 Yaş Üzeri Engelliler Eğitim Kursu öğrencilerinin katkılarıyla organize edilen programda öğrenciler baştan sona kendilerinin hâkimiyeti altında geçen bir çalışma gerçekleştirdiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan 23 Yaş Üzeri Engelliler Eğitim Kursu öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle program hazırladılar. Sunuculuğundan sahne performansına kadar tüm ekibin engelli öğrencilerden oluştuğu program eğlenceli anlara sahne oldu.

SEVGİNİN KARŞILIĞINI HİSSEDİYORUZ
Program esnasında engelli öğrenci velileri adına söz alan veli Abdullah Duran, “Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Devletimizin engelliler üzerindeki eli bunu kanıtlıyor. Sayın Müdürümüzün teşvikleriyle burada bir organizasyon yapıldı, 23 Yaş Üzeri Engellilere özel bir birey olarak sunulan hizmet var. Diğer bir şanslı tarafımız Sayın Kaymakamımız mülki amirimiz olarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Yürüyüşte göstermiş olduğu beraberlikte çok farklı duygular yaşadım. Ben 18 sene önce eşimi kaybettim, hem anne hem baba olarak yaşıyorum. Şu bir gerçek ki benim oğlumun annesi çok fazla, o kadar çok seveni var ki… Allah onlardan razı olsun. Tatil olduğu günler dahi okula gideceği günü iple çekiyor. Bu, verilen sevginin ne kadar çok olduğunun bir işaretidir” dedi.

KENDİLERİNİ KANITLADILAR
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Pazar gününe denk gelmişti. Bir yürüyüş programına katıldık. Bugün de mesai günü başlangıcı olarak kutlama şenliğimizi gerçekleştirdik. Programımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Programımızda asıl olan, engelli bireylerimizin bir farkındalıkla bu toplumda var olabildiklerini, her türlü engele rağmen eğitim imkânları sunulduğunda güzel şeyler başarabildiklerini göstermeleri oldu. Bunu topluma ispatlama adına sunuculuğundan konuşmasına, programın tüm etkinliklerinin engelli bireyler tarafından oluşturduğu bir program gerçekleşti. Şenlik havasında güzel bir etkinlik oldu. Program sonunda pastamızı kestik. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.12.2017 09:57
Anahtar Kelimeler:
InegölHalkEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<