banner359

“Özelkalem Dergisi”nin yerel yönetimler ödülleri sahiplerini buldu

.

25 Mart 2015 Çarşamba 18:38 2015-03-25 18:43:30
“Özelkalem Dergisi”nin yerel yönetimler ödülleri sahiplerini buldu
 Türkiye'nin Yerel Yönetimlerinin Oscar'ları olarak bilinen ‘Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nin 7.si İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş aldığı iki ödülle törene damgasını vurdu. 
15 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu törende ‘Kent Ekonomisi’ kategorisinde “Dünya’nın Mobilya Başkenti İnegöl ve Modef Fuarcılık” projesiyle Başkan Alinur Aktaş şehrin ekonomisine yön veren çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. 

Başkan Alinur Aktaş ikinci ödülünü ise ‘Kültür, Sanat ve Turizm Etkinlikleri’ kategorisinde “İnegöl Mobilya ve Ağaç Sanayii Müzesi” projesiyle aldı. 

Kalabalık bir grupla törene katılan Başkan Aktaş; Mobilya’nın İnegöl’deki tarihiyle ilgili kısa bir bilgilendirme yaparken Mobilya Müzesine yaptıkları katkı ve destekleri için Bursa Kent Müzesi Koordinatörü ve Avrupa Müzeler Birliği Türkiye Temsilcisi Ahmet Erdönmez’e, Osmanlı Arşivleri Uzmanı Tarihçi Sinan Çuluk’a, Nedim Bayram başkanlığındaki koordinasyon kurulu üyelerine ve müze gönüllülerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Tören sonrasında Aktaş ekibini sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 





Son Güncelleme: 25.03.2015 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<