banner359

Pal ve Yıldırım Ailelerinin Mutlu Günü

.

19 Nisan 2015 Pazar 18:43 2015-04-20 13:16:33
Pal ve Yıldırım Ailelerinin Mutlu Günü
 İnegöl Galibi Vakfı Başkanı ve Serbest Muhasebeci Alican Yıldırım’ın  oğlu Ömer Faruk Yıldırım ile  Şükrü Pal’ın kızı Fatma Pal, cumartesi günü saat 20.00’de, Dore Gold  düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdiler.
Düğün törenine, İnegöl Kaymakamı Ali Akça , MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz,İnegöl Belediye Başkan Yardımcı Alper Taban ,AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve bazı yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve bazı yönetim kurulu üyeleri, MHP Bursa milletvekili adayları Fikret Fidan ve Hasan Toktaş,İnegöl Belediye Meclis üyesi İsmail Kahraman ile kalabalık davetliler katıldılar.

İnegöl Belediyesi Nikah Memuru Yunus Şentürk tarafından nikahları düğün salonun da kıyılan çiftin, nikah şahitliklerini Filiz Çetin ile Hayati Bedir yaptı. Genç çiftin Evlilik Cüzdanını geline veren İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Takı merasiminden sonra davetliler, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Başta Alican Yıldırım  olmak üzere Pal ve Yıldırım ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yaşamlarını birleştiren Fatma ve Ömer Faruk çiftine, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Son Güncelleme: 20.04.2015 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ö.Ayyıldız 2015-04-19 21:04:36

"İşçi emeklisi Şükrü Pal’ın"
sayın yetkili haber editörü yapmış olduğunuz haberdeki saygısızlığı düzeltmenizi rica ederim.
sgl.
Özlem Ayyıldız

<