banner359

Pancarcı Şenliği'ne Davet

28 Mayıs 2016 Cumartesi 09:59 2016-05-28 10:02:16
Pancarcı Şenliği'ne Davet
 İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın yaptığı açıklamada, 29 Mayıs Pazar günü Domaniç Kocayayla´da gerçekleştirecekleri Pancarcı Şenliği´ne tüm İnegöl halkını davet etti.
Dernek binasında, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Durmuş Aydın, “Geçtiğimiz ay içerisinde derneğimizin olağan genel kurulu oldu. Genel kurulun ardından yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık. Derneğimizin kuruluşundan bugüne yapmış olduğu sosyal, kültürel, yardım faaliyetleri bulunmaktadır. Yeni yönetimle ilk işimiz olarak her sene yapmış olduğumuz, geleneksel Pancarcı Şenliğimiz vardır. Bunu bu sene 29 Mayıs Pazar günü Domaniç Kocacayla geçidinde gerçekleştireceğiz. İnegöl Şavşatlılar Derneği´nin bu sene düzenlemiş olduğu Pancarcı Şenliği´ne, Karadenizlilerin çok sevdiği, Türkiye çapında tanınan sanatçı Gökhan Birben´i getiriyoruz. Onun yanında Solmaz Akgül ve Zafer Tekgümüş şenliğimize katılacak. Bunun yanında İnegöl Mehter ekibi ve derneğimizin folklor ekibi de orada olacak. Biz İnegöl halkını bu etkinliğimiz davet ediyoruz. Çok yoğun bir çalışma ile şenliğimizi hazırladık. Hedefimiz oraya 10 bin İnegöllüyü çıkarıp, güzel bir gün geçirmek" dedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Şenliğin gerçekleşmesi için yardım aldıklarını ifade eden Durmuş, “Bütçesi yüksek olan bir şenlik olacak. Ben başta İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a çok teşekkür ediyorum. Çünkü çok ciddi anlamda desteğini aldık. Bu şenliğin yapılmasında katkısı olan bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Ve tüm İnegöl halkını 29 Mayıs Pazar günü Domaniç Kocayayla´ya bekliyoruz. İnşallah güzel bir program olacak. Şenliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız için Dernek önü, Ali Baba Çeşmesi, Fatih Cami, Stadyum yanı, Yenice Belediye Önü, Alanyurt Yeni Cami Yanı, Alanyurt Sevgi Kent Sitesi önü, Alanyurt Işık Sitesi önü ve Alanyurt İstaş Konutları önünden otobüsler kaldırılacaktır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.05.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<