banner359

Park halinde kontrolden çıkan traktör araçları biçti!

24 Nisan 2017 Pazartesi 11:35 2017-04-24 11:41:08
Park halinde kontrolden çıkan traktör araçları biçti!

Yenişehir caddesi üzerinde meydana gelen ilginç kaza da park halinde çalıştırılırken bir anda harekete geçen traktör, park halindeki 4 aracı biçti. Şans eseri yaralanan olmadı.
HAREKETE GEÇTİ
Edinilen bilgilere göre; Hasan Doğru, 54 ED 734 plakalı traktörünü Yenice mahallesi Yenişehir caddesi üzerine park etti. Traktör üzerinden inip işini halletmeye giden Doğru, yeniden traktörünün yanına geldi. Traktörün koltuğuna oturmadan anahtarı kontağa takıp marşa bastı. Çalışan traktör bir anda geri geri gitmeye başladı. Kendini traktörün yanından zor atan sürücü, geri giden traktörünü durdurmak için peşine düştü.
ARAÇLARI BİÇTİ
Kontrolden çıkan traktör, Yenişehir caddesi kenarında park halindeki 16 KGV 63 plakalı Cipi sürüklemeye başladı. Sürüklenen Cipi, diğer park halindeki 16 Y 4097 özel otomobile çarptıran traktör, sürüklediği Cipi caddenin diğer yanında park halinde olan 34 AR 4792 plakalı özel otomobile de çarptırıp yola devam etti. Bir türlü durdurulamayan traktör, yaklaşık 15 metre ileride park halinde olan 16 PJ 045 plakalı özel otomobile çarparak durdu. Kaza sonucunda şans eseri yaralanan olmazken, sürücüsüz seyreden traktörü gören vatandaşlar kaçarak canlarını zor kurtardılar.
Kaza sonucunda 4 araçta maddi hasar meydana geldi.
ARAÇ SAHİPLERİ ŞOK
Kazanın ardından haber verilmesi üzerine araçlarının yanına gelen sürücüler, araçlarını görünce şok geçirdiler.
GAZ TELİ TAKILI KALMIŞ
Kazanın şokunu üzerinden atlatamayan traktör sürücüsü Hasan Doğru, “Traktörü çalıştırdım bir anda hareket etmeye başladı. Gaz teli takılı kalınca böyle oldu” dedi. 

Son Güncelleme: 24.04.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<