PKK Sempatizanı Tutuklandı

13 Ocak 2017 Cuma 20:38 2017-01-13 20:50:17
PKK Sempatizanı Tutuklandı
İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları, suç ve suçluyu övdükleri tespit edilen üç kişi gözaltına alındı.

PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak suçu iddiasıyla gözaltına alınan M.A. ve K.A. adlı kadınlar serbest bırakılırken, sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapan C.E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan hakkında soruşturma başlatılan ve yaralama olayından dolayı halen tutuklu olan G.A'nın ise Cumhuriyet Savcılığı'nca SEGBİS üzerinden ifadesi alınacak.

Son Güncelleme: 13.01.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<