Recep Altepe İstifa etti

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:53 2017-10-23 16:46:26
Recep Altepe İstifa etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifalarını istediği 3 başkandan biri olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bugün istifa etti.

Altepe, Kaplıkaya Hacivat Deresi ıslahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'ndeki açılış töreni sonrası istifanı açıkladı.

Altepe, "Herhangi bir dedikoduya fırsat vermemek için başkan olunca tüm işyerlerimi kapattım. Herkesle el ele çalıştık. Tüm kurum kuruluşlarla örnek bir uyum sergiledik. Güzel Bursamıza binlerce eser kazandırdık. Her girdiğimiz seçimden zaferle çıktık. Allah'a şükür yolsuzluk, tembellik, istismarla suçlanmadık. Bursa halkı arasında güven oranımız puanımız hiç düşmedi. Gözbebeğimiz AK Parti yönetimi tarafından başlatılan yenileme programı başlatıldı. Başka hiçbir camiaya ile bağımız olmadı. Ömrümü bu davaya adadım. Hep hizmet, üretim, katkı, işbirliği konusunda adımlar attım. Kavgadan yana hiç olmadım. Bende bugün itibariyle büyükşehir belediye başkanlığından istifa ettim. Bize yakışanı yapacağız. Bursamıza hizmet olanığı kalmadı. Hiçbir konuda verilmeyecek hesabımız yok. Bugüne kadar destek veren herkese şükranlarımı arz ediyorum."

banner380

Son Güncelleme: 23.10.2017 16:46
Anahtar Kelimeler:
IstifaAltepeRecep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<