banner359

Recep Tayyip Erdoğan bebek sünnet oldu

21 Eylül 2017 Perşembe 11:58
Recep Tayyip Erdoğan bebek sünnet oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 27 Ekim 2014'te dünyaya gelen, kendisiyle aynı ad ve soyadı taşıyan bebek sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Erdoğan, bebek dünyaya gözlerini açtıktan sonra adaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aileyi telefonla arayarak tebrik etmişti.

Daha sonrada dönemin Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu, bebeğin babası Tuncay ve annesi Pınar Erdoğan'ı, İnegöl'deki evinde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği altını minik bebeğin yakasına takmıştı.


Aradan geçen yaklaşık 3 yılın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bebek İnegöl Devlet Hastanesinde geçirdiği başarılı operasyonun ardından erkekliğe ilk adımını attı. 

Baba Tuncay Erdoğan, operasyonun ardından yaptığı açıklamada, oğlunun İnegöl Devlet Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdiğini belirterek," Oğlumuz Recep Tayyip Erdoğan'ı sünnet ettirmek istedik. Geçtiğimiz gün İnegöl Devlet Hastanesinde başarılı bir operasyonun ardından oğlumuz erkekliğe ilk adımını attı. Çok mutlu ve gururluyuz. İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi, doktor ve sağlık çalışanlarına bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca operasyonun ardından gerek arayan gerekse de Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz."ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<