banner359

Rehber öğretmenlere bağımlılıkla mücadele eğitimi

.

20 Nisan 2015 Pazartesi 19:20 2015-04-20 20:15:53
Rehber öğretmenlere bağımlılıkla mücadele eğitimi
 Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında İnegöl'de okullarda görev yapan rehber öğretmenlere eğitici eğitimi semineri başladı.

Türkiye genelinde 28 bin öğretmen aracılığıyla 20 milyon öğrencinin bilinçlenmesi hedeflenen proje kapsamında İnegöl’de Halk Eğitim Merkezi’nde eğitimler başladı.3 gün sürecek olan eğitimlerde de İnegöl’deki 76 rehber Öğretmene bilgiler verilecek.

Eğitimlerle alakalı bilgiler veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Merkezimizde 3 gün boyunca Bağımlılıkla mücadele eğitimleri başladı. Bu eğitimler 6 formatör öğretmen tarafından verilmekte. Toplam da 76 rehber öğretmenimiz eğitim alıyor. Eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. Bağımlılığın çok çeşitleri var. Bunların en önemlileri uyuşturucu, sigara bağımlılığı. Bu eğitimler aynı zamanda Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı yapılıyor. Eğitimlerini tamamlayan rehber öğretmenler bağımlılığın önüne geçilmesi konusunda mücadele verecekler.” Dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2015 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<