banner359

Restoran Sahibi Hayatını Kaybetti

22 Kasım 2015 Pazar 18:23 2015-11-22 18:25:11
Restoran Sahibi Hayatını Kaybetti
 Ocak 2015 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan işadamı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Restoran Sahibi işadamı Güray Efe ile birlikte iki kişinin daha içinde bulunduğu 16 PS XX plakalı özel otomobile, 4 Ocak 2015 tarihinde İnegöl´den Alanyurt istikametine seyir halinde iken, yanından geçen araçlardan ateş edilmişti. Özel otomobil kalaşnikofla kurşun yağmuruna tutulması sonucunda Güray Efe yaralanmıştı. Özel otomobilin arka koltuğunda oturan Güray Efe, sırtından ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, şoförü tarafından hemen İnegöl Devlet Hastanesi´ne getirilmişti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakülteye sevk edilerek tedavi altına alınan Efe, ardından da Bursa Devlet Hastanesi sevk edilerek tedavisine devam edilmişti.
10 AY SONRA HAYATINI KAYBETTİ
10 aydan bu yana yoğun bakımda tedavi altında kalan Efe, dün akşam hayatını kaybetti. 2 çocuk babası 52 yaşındaki Güray Efe´nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Son Güncelleme: 22.11.2015 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<