banner359

Saadet Partisi'nden 'İncirlik Üssü' eylemi

15 Temmuz 2017 Cumartesi 19:26 2017-07-15 19:31:50
Saadet Partisi'nden 'İncirlik Üssü' eylemi

 Anadolu Gençlik Derneğinin ve Saadet Partisi’nin ortaklaşa organize ettiği “ABD İncirlik Üssüne Yürüyüş” programına İnegöllüler de destek verdi.

 İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve diğer mahalle teşkilatları ise İnegöl’de yapılacak programlara iştirak etmek için Adana programına iştirak etmediler. İncirlik’te Yapılan yürüyüş ve konvoyda Saadet Partisi İnegöl teşkilatı ‘Katil ABD, incirlikten defol’ yazılı pankart açtı. ABD İncirlik Hava üssünün yanına gelindiğinde burada bir çok açıklama yapıldı. 
İnegöl’den ise İlçe Planlama ve Koordinasyon Başkanı Ramazan Akdağ, “Sözlerimize başlarken başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Geride bıraktıkları gözü yaşlı analarımıza, eşlerine ve çocuklarına Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. Ve burada, şu toplanmış olduğumuz meydandan, Katil ABD üssünün yanı başından, onların gözlerinin içine baka baka bu eylemimizi gerçekleştiriyoruz. Şu anda ABD üssündeki yetkililer ve askerler bizim sesimizi duyuyor ve dinliyorlar. Buradan 15 Temmuz gecesi darbeye yeltenenleri alnının ortasından vuran Şehit Ömer Halis Demir’e selam olsun. İstanbul’da zulmün üstüne üstüne yürüyüp şehit olan Şehit Halil Kantarcı’ya selam olsun. Ankara’da Özel Harekat merkezinin bombalanmasıyla şehid olan yiğit özel harekatçılarımıza selam olsun. 15 Temmuz gecesi kadınıyla, kızıyla, genciyle, yaşlısıyla hiçbir siyasi ideoloji ve farklılık gözetmeden meydanlara çıkıp tanklara direnenlere, İnegöl’de meydanları dolduran o yiğitlere selam olsun. Bizim İncirlik’e yürüdüğümüz gibi Gazze’deki ablukayı kırmak için zalimin üstüne giden Mavi Marmara’ya ve Mavi Marmara şehitlerine selam olsun. Yine aynı zulüm merkezlerinin Mısır’da yapmış oldukları darbeyle şehit ettikleri Esma Biltaci’ye selam olsun. Onun babası yiğit mücahit Muhammed Biltaci’ye selam olsun. Çocuklarımız bizim için “onlar adamdılar diyecekler” diyecek Mısır zindanlarına yürüyen, Mısır’ın meşru cumhurbaşkanı, zindandaki arslan Muhammed Mursi’ye selam olsun. Filistin’de bir sabah namazı çıkışı sonrasında tekerlekli sandalyesiyle birlikte paramparça edilerek şehid edilen Şeyh Ahmet Yasin’e selam olsun. Kudüs’te Mescid-i Aksa’da, Filistin’de Siyonist köpeklere kan kusturan Hamas’ın yiğitlerine, şehitlerine, mücahitlerine şu meydandan selam olsun. Bangladeş’te dar ağaçlarında şehadete yürüyen Gulam Azam’a selam olsun. Cemaati İslaminin yiğitlerine şehitlerine şurada İncirlik’te zalimin yanı başından, zulmün merkezinden selam olsun. Ve yine ömrünü ılımlı islamla mücadeleye adayan, dialogçulukla mücadeleye adayan, Vatikan’la ilişkilere karşı duran, ömrü boyunca sadece FETÖ’ye karşı değil, Fetö’nün ağababalarına bile ‘Banane Amerika’dan’ diyebilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a şu meydanları dolduran yiğit Milli Görüşçü kardeşlerimize selam olsun.” Dedi.
TBMM’YE YAPILAN SALDIRIYI UNUTTURMAYACAĞIZ
Akdağ konuşmasını şöyle sürdürdü; “Çok muhterem kardeşlerim. Bugün hepinizin bildiği gibi memleketimizin dört bir tarafında 15 Temmuz programları yapılıyor. Devletimizin de yaptığı, STK’ların da yapmış olduğu 15 Temmuz programları var. Elbette ki bu programları yapacağız. Yapılan bu darbe girişimini asla unutturmayacağız. İçimizdeki hainlerin yapmış olduğu ihaneti asla unutturmayacağız. Ancak bu ihanetin arkasında duran ABD’yi de unutturmayacağız. Bu darbedeki İncirlik’in rolünü de unutturmayacağız. İşte biz Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği olarak bugün burada bu programı yaparak ABD’ye kuklacıya, bu işin planlamacılarına da dikkat çekiyoruz. TBMM’ye yapılan saldırıyı unutturmadığımız gibi, Özel harekat merkezimize yapılan saldırıyı unutturmadığımız gibi, bu saldırıyı gerçekleştiren devletleri de asla ve asla unutturmayacağız. Çok muhterem kardeşlerim , şuraya özellikle dikkatinizi çekiyorum; Şimdi burada size değil, buradaki Amerikan conilerine sesleniyoruz. Bizi dinliyorlar. Onlara diyoruz ki şu elinizdeki teknolojik cihazlarınızın ayarlarını iyi yapın. Şu söyleyeceklerimizi iyi dinleyin, o uydularınızı çevirin ve burada söylediklerimizi iyi dinleyin. Sizin yanı başınıza kadar geldik. Burnunuzun dibine kadar geldik. Şimdi bu kayıtları alın. Washington’a götürün, Pentegon’a götürün, Beyaz Saray’a götürün ve ağababarınıza deyin ki: “Efendim Erbakan’ın talebeleri burnumuzun dibine kadar İncirlik’e geldiler. Ve diyorlar ki Ey Zalim ABD, bir gün Allah’ın izniyle bu millet senin İslam dünyasında dökmüş olduğun her damla kanın hesabını teker teker soracaktır” deyin. Biz şunu da biliyoruz, siz bunu dediğinizde sandalyesinde oturan Trump, o saprası saçları diken diken olmuş vaziyette fırlayıp: ‘Yahu bu Erbakan ölmedi mi? Bunun talebeleri bir avuç kalmadı mı?’ diyecek. O zaman ona deyin ki ‘Evet bunlar bir avuç kaldılar ancak siyonizmin avucunda değil” diye özellikle gidin ve söyleyin. Şimdi buradan diyoruz ki; Allah’ın izniyle bir gün İslam Birliği mutlaka kurulacak. İslam birliği kurulduğu gün, Arakan’da yakılan, Akdeniz’de boğulan, Suriye’de bombalanan, Irak’ta iffeti kirletilen ve bugün İslam dünyasının dört bir yanında zulme uğrayan her Müslümanın hesabı Allah’ın izniyle sorulacak.”.
ABD CONİLERİNE SESLENİYORUZ
“Yine buradan şu yanı başımızdaki ABD conilerine sesleniyoruz. Orta doğuyu perişan eden terör örgütlerine tırlarla silah veriyorsunuz. Bunu hepimiz görüyoruz. Onlar da bizim askerlerimizi, polislerimizi şehid ediyorlar. Şurada Allah’ımız şahit olsun ki İslam Birliği kurulduğu gün Hakkari’de, Çukurca’da, Şırnak’ta, Cizre’de, Kato’da, Gabar’da ve memleketimizin dört bir yanında toprağa düşe her Mehmetçiğin, her askerin, her polisin her damla kanının hesabını tek tek soracağız Allah’ın izniyle. Bizler Saadet Partisi olarak her zaman kuklaya değil kuklacıya, figürana değil rejisöre, maşaya değil maşa tutan ele dikkat çekeceğiz. Bizler kolumuza konan sivrisineklerin vızıltısına aldanmadan yanı başımızdaki bataklığı kurutmaya kendimizi adayacağız. Ve bu milleti suni gündemlerle oyalayıp hedef saptırmaya çalışanları aldanmayıp bu aziz millete her zaman gerçek gündemi ve sorunun gerçek kaynağını göstermeye devam edeceğiz. Bugün burada, zalim ABD’nin İncirlik Hava üssünün hemen yanında sadece Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı olarak bulunmuyoruz. Bugün burada Milli İradeye sahip çıkan, emperyalist güçlere boyun eğmeyen tüm İnegöl Halkımızı temsilen buluyoruz. Ve İnegöl Halkımız adına bir kez daha haykırıyoruz ki; zalim ABD, İncirlik’ten defol !! Yapılan basın açıklamasının ardından Cuma akşamı Adana’da Kapalı Spor Salonunda yapılan Şehidleri Anma programına iştirak edildi.”.

Son Güncelleme: 15.07.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<