Sağlık-Sen'den Hayırlı Olsun Ziyareti

.

23 Ocak 2015 Cuma 11:28 2015-01-23 11:29:05
Sağlık-Sen'den Hayırlı Olsun Ziyareti
 Sağlık-Sen İnegöl İlçe yönetimi önceki akşam, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, bir süre önce seçildikleri görevlerinde başarılar dilediler

Sağlık-Sen İnegöl İlçe Başkanı Saim Bilgin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, “Yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun demek için geldik. Sağlık işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Erdem olmuş. Kendisini eskiden beri tanıyoruz. Diyanetten sorumlu olduğu dönemde uyumlu çalışmalar yaptığını arkadaşlarımızdan öğrendik. Şuanki İlçe Başkanı Adem Demirel, geçen dönem yönetimdeydi. Kendisi eğitimden sorumluydu. Arkadaşlarımızla uyum içinde çalıştığını, görüşlerine değer verdiğini, istişareye açık olduğunu söylediler. Bu söylemlerden bizlerde memnun olduk. Adem Demirel’i zaten şahsen de tanıyoruz. Yeni görevinde işi zordur, Allah kolaylık versin. Sağlık yatırımları konusunda istişarelere açığız. Biz birebir sahada çalışanlar olarak görüş ve önerimiz sorulduğu zaman her zaman fikirlerimizi söylemeye açığız. Eski İlçe Başkanımız Bülent Temelli ile de güzel istişareler yaptık. İnşallah aynı uyum Adem beyle de devam eder. Devlet Hastanemiz yeni açıldı. Umduğumuzdan da sıkıntısız bir geçiş oldu. Biraz erken geçmemize rağmen şuan güzel bir şekilde devam ediyor. Personel takviyesi gerekiyor. Eski hastanenin 17 bin metrekare kapalı alanı vardı, şuan 57 bin metrekare kapalı alana, yani üç katına çıktı. Aynı personel düşünüldüğü zaman zor oluyor. Temizlik personeli takviyesi yapıldı ama bazı servislerde hemşireler tek nöbet tutuyor, 24 saat. Orada biraz sıkıntılarımız var. İşler yürüyor ama daha kaliteli yürümesi için personel takviyesi gerekiyor” dedi.

banner380

Sağlık-Sen İlçe yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Malumunuz sağlık alanındaki, özellikle çalışanlarla alakalı problemlerin ve sıkıntıların giderilmesi için yaptığınız hizmetler halkımız tarafından bilinmektedir. Bizde gerek merkezi hükümet olarak gerekse İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bu sorunların çözümünde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte el ele bu sorunları çözeceğiz. Malumunuz, biz göreve geldikten sonra ihtisas konusunda bir görev dağılımı yaptık. Başkan Yardımcım olan Ahmet Erdem bey, sağlıkla alakalı sorumlu yönetim kurulu üyemiz oldu. İnşallah onunla birlikte sizler el ele, omuz omuza bu sorunları çözümü konusunda istişareler yaparsınız. Bundan önceki Başkanımızın yaptığı istişareleri aynı şekilde bizde devam ettireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sağlık-Sen İlçe Başkanı Saim Bilgin, ziyaretin anısına AK Parti İlçe Başkan Adem Demirel’e çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 23.01.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<