banner359

Şahin’den 30 Ağustos mesajı

29 Ağustos 2016 Pazartesi 17:34
Şahin’den 30 Ağustos mesajı

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramının birlik ve beraberliğin hayat bulduğu şanlı bir destan olduğunu söyledi.
Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta ülke topraklarının işgal güçlerinden temizlenmesiyle sonuçlanan Zafer Bayramının, Türk milletinin destansı başarılarından biri olduğuna dikkat çekti. Hüseyin Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin Türk milletinin 30 Ağustostaki ruhunu yeniden ortaya çıkardığını ifade ederek, “Kurtuluş Savaşını taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen Zafer Bayramı, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini oluşturuyor. Zafer Bayramı, ortak iradeyle yazılan bir tarihtir. Balkanlar’dan, Kafkasya’dan, Ortadoğu’dan gelip Anadolu’da buluşmuş, farklı kültürleri içinde barındıran, bu zenginlikleri tek potada eritip yek vücut olan Türk milleti, bugün de aynı ruh içinde barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devam etmektedir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<