banner359

Sahte Jandarma Komutanına 30 Bin Lira Kaptırdı

18 Eylül 2017 Pazartesi 17:33
Sahte Jandarma Komutanına 30 Bin Lira Kaptırdı

Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de vatandaşlar dolandırıcıların ağına düşmeye devam ediyor. Ulusal, yerel ve sosyal medyalarla yapılan uyarılara rağmen dolandırıcıların ağına düşen vatandaşların canı yanıyor.
İnegöl’ün Hamzabey mahallesinde ikamet eden 67 yaşındaki A.Ö.’yü telefonla arayarak şahıs, kendisini jandarma komutanı olarak tanıttı. Telefondaki dolandırıcının “kimlik bilgilerin FETÖ terör örgütünün eline geçti, bize elindeki paraları vermen gerekiyor” şeklindeki konuşmasına kanan çiftçi, hesabındaki 24 bin lirayı çekti. Ardından evindeki ziynet eşyalarını da paraya çeviren çiftçi elindeki 30 bin lirayı, dolandırıcının hesabına yatırdı. Olayın ardından dolandırıldığını fark eden çiftçi, Karakola giderek şikayetçi oldu.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<