banner359

Saksıya çarparak durabildi

23 Eylül 2017 Cumartesi 11:43
Saksıya çarparak durabildi

Ahmet Akyollu caddesi ile Altay caddesinin kesiştiği kavşakta meydana gelen tek taraflı kazada, otobüse çarpmamak için hamle yapan sürücü orta refüje çıktı. Beton çiçek saksısına çarpan özel otomobilde 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl AVM kavşağından dönüş yapıp, Altay caddesi istikametine seyir halinde olan sürücü 23 yaşındaki Mübiye K. yönetimindeki 34 UB 7815 plakalı özel otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Halk Otobüsüne çarpmamak için hamle yaptı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan özel otomobil önce yolun sağındaki beton bariyerlere ardından da yolun ortasındaki refüje çıktı.

Beton çiçek saksısına çarparak duran özel otomobilde hafif şekilde yaralanan sürücü Mübiye K, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<