banner359

Salman'dan İtso'ya Ziyaret

.

26 Şubat 2015 Perşembe 10:23 2015-02-26 10:24:53
Salman'dan İtso'ya Ziyaret
 AK Parti’den Bursa Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladıktan sonra ziyaret turuna çıkan AK Parti Bursa İl eski Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Salman, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret etti.
Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl’ün Türkiye’ye örnek olacak bir üretim merkezi olduğunu, İnegöl’ün nüfusu ve ekonomisi ile il olmayı hak ettiğini ancak ekonomik başarılarının siyasi karşılığını yeterince alamadığını vurgulayarak, “İnegöl il olamadığı gibi merkez ilçe olarak Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandı. Bunun olumsuzluklarını hep birlikte görmekteyiz. Bu nedenle Haziran ayında yapılacak seçimde, İnegöl’ün en az üç vekili olması gerektiğini beyan etmiştik. Bu düşüncemiz aynen devam ediyor” dedi.

YOLA ÇIKMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

Anıl, tüm siyasi partilere ve siyasetçilere eşit mesafede olduklarını ifade ederek, siyasetin ülkeye hizmet etmek için önemli bir mekanizma olduğunu vurgulayıp, “Çıktığınız yolda başarılı olmanızı isteriz. Yola çıkmak başarmanın yarısıdır. Balık tutmak için önce oltayı suya atmak gerekir. Siz oltanızı suya atmışsınız. Bundan sonrası nasiptir” şeklinde konuştu.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Ayhan Salman ise, İnegöllü bir işadamı olarak İnegöl siyasi mekanizmalarda daha iyi temsil edilmesi gerektiğine inandığını, bu nedenle aktif siyasete girdiğini söyledi. Salman, “Ülkemize, Bursa’mıza ve İnegöl’ümüze hizmet etmek için yola çıktık. Sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. İTSO yıllardır İnegöl’ün en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak önemli işlere imza atıyor” dedi.

BAŞARILI OLACAĞIMA İNANCIM TAM

AK Parti’nin Türkiye’nin önünü açan icraatları olduğunu ve ekonomik açıdan Türkiye’yi kalkındırdığını savunan Ayhan Salman, bu nedenle yıllardır AK Parti’de siyaset yaptığını belirterek, “Birikimlerimi yüce meclisimizin çatısı altında değerlendirmek için bu yola çıktım. Sizlerin moral desteğiyle çıktığımız yolda başarılı olacağımıza inancım tamdır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2015 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<