banner359

Sanat atölyesi çalışmaları sona erdi

06 Şubat 2016 Cumartesi 11:10 2016-02-06 11:16:13
Sanat atölyesi çalışmaları sona erdi

 İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından öğrencilerin 15 günlük sömestr tatilini verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen Sanat Atölyesi dün sona erdi.

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlenen kursa katılan 120 öğrenciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Gençlik Merkezinde düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkan Vekili Alper Taban, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Fevzi Dülger ve Mürsel Avaşar, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Ensar Macit, öğrenciler ve velileri katıldı.

GELECEKTE ONLAR BU GÖREVLERİ ALACAKLAR

Törende konuşan Belediye Başkan Vekili Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak malumunuz artık kültür, sanat ve sosyal etkinliklerine çok daha önem veriyoruz. Bizler Sanat Atölyesini ilk defa yapmıyoruz. Dört yıldır devam eden bir etkinlik. Bunu biz tek başımıza yapmıyoruz. Bize Minik Ayaklar Anaokulu ve Kız Meslek Lisesi destek veriyor. Kendileri gönüllülük esasına göre destek veriyorlar. Bu etkinliği düzenlerken bazı amaçlarımız var. Biz çocuklarımızın iyi manada gelişmesini istiyoruz. Çocuklarımız muhakkak okullara gidiyorlar. Herkes kendi bütçesi ölçeğinde onları bir şekilde eğitim almasını sağlıyor. Bizde İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızı kendi evladımız gibi seviyor ve benimsiyoruz. Onlar bizim için değerli. Onlar yarınların, geleceğimizin emniyeti. Gelecekte onlar bu görevleri alacaklar. Dolayısıyla onların hem kişisel anlamdaki becerilerini geliştirmek, hayal dünyalarını genişletmek bizim de aynı zamanda görevimiz, sorumluluğumuz. Yani ben kendi adıma şunu söyleyebilirim; yetişirken şunu yapma, elleme bozarsın, düşürürsün, bozarsın gibi baskılamayla büyüyoruz. Dolayısıyla hayal dünyamızda gerçekten çok daralıyor, küçülüyor. Bu sefer çocukların özgüveni kalmıyor. Ama şimdi çocuklarımızla ilgili her türlü etkinliği yapıyoruz. Onların hayal kurması ve hayallerinin ötesine geçmeleri anlamında bizler bu şartları ayarlamaya çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Sanat Atölyesine katılan 120 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.

Son Güncelleme: 06.02.2016 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<