banner359

Sanayide Korkutan Yangın

.

01 Şubat 2015 Pazar 14:37 2015-02-01 16:35:39
Sanayide Korkutan Yangın
Ağaç İşleri Sanayi bölgesin de bulunan 3 katlı mobilya fabrikasın da çıkan yangın, lodos nedeniyle iki imalathaneye sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, lodos nedeniyle yangına müdahale de zorlandılar.
Saat 14.30 sıralarında 26. Sokakta faaliyet gösteren 3 firmanın bulunduğu 3 katlı fabrikanın 3. Katındaki iskelet imalathanesinde ilk belirlemelere göre sobadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangın, 3 katlı binanın çatısını sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi.
LODOS NEDENİYLE ALEVLER İKİ FİRMAYA SIÇRADI
Tüm binayı esir alan alevler, lodos nedeniyle 25. Sokakta bulunan iki imalathaneye sıçradı. Aynı anda 3 nokta da yangın çıktı.
Olay yerine tüm araç ve ekipleri ile gelen itfaiye ekipleri 3 nokta da çıkan yangına müdahale ettiler. Şiddetli lodos nedeniyle yangın kontrol altına alınamazken, yangın söndürme çalışmalarına işyerleri çalışanları da müdahale etti.
3 ayrı firmanın bulunduğu üç katlı binadaki yangın, alt katlara da sıçradı. Uzun süren uğraşlar sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Fabrikadan sıçrayan alevler nedeniyle yaklaşık 50 metre uzaklıktaki mobilya imalathanelerindeki yangın da söndürüldü.
Yoğun uğraşlara rağmen kontrol altına alınmakta zorluk çekilen 3 noktadaki yangının, diğer fabrikalara sıçraması engellendi.
YANGINDAN AĞIR HASAR ALDI
3 katlı binadaki iskelet hane, 25. Sokaktaki mobilya imalathanelerinin sevkiyata hazır ürünleri tamamen yandı.

Son Güncelleme: 01.02.2015 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<