banner359

Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdüler

11 Ocak 2017 Çarşamba 09:37 2017-01-11 09:39:21
Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdüler

 İnegöl Belediyespor ve DOSTUM sporcuları, Bursa’da gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerini Anma yürüyüşüne katılım göstererek zorlu parkuru başarıyla tamamladılar.

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları, Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcuları ve İnegöllü doğaseverler, geçtiğimiz Pazar günü Bursa’da gerçekleştirilen “Sarıkamış Şehitlerini Anma” yürüyüşüne katılım gösterdiler.

Pazar günü sabah saat 08.00’da Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünden bekleyen servis araçlarına binen İnegöllü 43 dağcı ve doğasever, Teferrüç mevkiinde bulunan Bursalı doğasever ve dağcılar ile bir araya geldiler.

SAYGI DURULU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADILAR
Bölgede düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan programın ardından yola koyulan İnegöllü 43 dağcı ve doğasever, buradan yaklaşık 4 kilometre mesafede bulunan Zeyniler Köyü’ne yürüdüler.

1 METRELİK KARIN İÇİNDE YÜRÜDÜLER
Bursa dağcılık kulüpleri ve doğaseverleri ile birlikte yaklaşık 150 kişilik bir kafileyi oluşturan İnegöllü dağcı ve doğaseverler, yer yer 1 metreyi bulan kar üzerinde sırayla öne geçip yolun açılmasına katkı sunarak zorluklara göğüs gerdiler.

FAALİYET BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Zeyniler’den orman güzergâhı giren ve Bursa’nın müthiş doğası ile baş başa kalarak şehir stresinden uzaklaşan İnegöllü dağcı ve doğaseverler, bu keyifli yürüyüşün sonunda yaklaşık 12 kilometrelik parkuru tamamlayarak Kaplıkaya’ya vardılar. İnegöl kafilesi, burada kendilerini beklemekte olan servis araçlarına binerek İnegöl’e döndüler ve faaliyeti sonlandırdılar.

Son Güncelleme: 11.01.2017 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<