banner359

Şehit Fevzi Başaran İnegöl'de Anıldı

02 Aralık 2017 Cumartesi 12:31
Şehit Fevzi Başaran İnegöl'de Anıldı

15 Temmuz şehidi Özel Harekât Polisi Fevzi Başaran, isminin verildiği Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde törenle anıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) silahlı terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında şehit düşen Özel Harekât Polisi Fevzi Başaran, isminin verildiği Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde şehit annesi ve babasının da katılımı ile düzenlenen törenle anıldı.

Anma törenine İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, AK Parti İlçe Başkan adayı Mustafa Ersan, okul müdürleri, Şehidin babası Hüseyin Başaran ve annesi Saniye Başaran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, şiir ve ilahilerle devam etti. Şiir ve ilahilerin ardından Okul Müdürü Mehmet Katırcı, şehitler için dua okudu. Program, şehit ailesine hediye takdimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<