banner359

Şehit Ömer Halisdemir'in Adı Çok Amaçlı Salona Verildi

06 Ekim 2016 Perşembe 14:57 2016-10-06 15:25:05
Şehit Ömer Halisdemir'in Adı Çok Amaçlı Salona Verildi

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı İnegöl'de çok amaçlı salona verildi.

İnegöl Fatih İlkokulu, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği kapsamında okulunun çok amaçlı salonu’nun adını değiştirerek 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kahramanlığı ile hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Ömer HALİSDEMİR’in adını verdi.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer KABAN,”Böyle anlamlı bir etkinliğe imza atan ve şehidimizin adını yaşatmak için örnek bir çalışma sergileyen okul idaresini ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Açılışın ardından okul öğrencileri “Çocuk gözüyle 15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu bir program sunarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Son Güncelleme: 06.10.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<