banner359

Şehit Ömer Halisdemir'in ismi Mali’de Yaşatılıyor

15 Temmuz 2017 Cumartesi 19:16 2017-07-15 19:22:47
Şehit Ömer Halisdemir'in ismi Mali’de Yaşatılıyor

İnegöl Bakkallar Odası tarafından 15 Temmuz’un yıl dönümünde MALİ’de'Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’ su kuyusu açıldı. Darbe girişiminin püskürtülmesinin önemli isimlerinden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi İnegöl Bakkalar Odası tarafından  Mali'de açılan su kuyusunda yaşatılacak.

FETÖ Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in adı, İnegöl Bakkalar Odası tarafından Mali’de açılan su kuyusuna verildi.
Bamako şehrinde bir okulun bahçesinde açılan "Şehit Ömer Halisdemir su kuyusu", kuraklık yaşanan bölgede 900’den fazla öğrencinin su ihtiyacını karşılayacak.
Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya,milleti için canını feda eden şehit Ömer Halisdemir'in adının yurtdışında da yaşatılmasını istediklerini belirterek, "Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1 yıl dönümü. FETÖ’nün darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize Allahtan şifalar diliyorum. Darbe girişimin ardından bizler Bakkallar odası olarak Hüdai Vakfı aracılığı ile Mali'de açtırdığımız su kuyusuna darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir ismini verdik. Şehit Ömer Halisdemir özelinde tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Mali'de 900 kişilik okulda açtırdığımız su deposundan hizmet alan bu öğrenciler şanlı bayrağımızı ve şehitlerimizi öğrenecekler. Bu şekilde bir gönül köprüsü kurmak istedik.  Allah milletimizi bir daha böyle ihanetle karşı karşıya bırakmasın. “ dedi.

Son Güncelleme: 15.07.2017 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<