Selçuk Balcı İnegöl'e Geliyor

.

27 Kasım 2014 Perşembe 20:24 2014-11-27 20:51:54
Selçuk Balcı İnegöl'e Geliyor
Fetih Organizasyon öncülüğünde Psiko Tiyatro sponsorluğunda 13 Aralık 2014 tarihinde Karadeniz’in güçlü sesi Selçuk Balcı konseri gerçekleştirilecek.

Kapalı spor salonunda saat 20.00’de gerçekleştirilecek olan konser için bilet satışlarının sürdüğü bildirildi. Fetih Organizasyon Sahibi Serhat Balantekin, dün basın mensupları ile kahvaltı da bir araya geldi. Kahvaltının ardından basın açıklaması yapan Fetih Organizasyon Sahibi Serhat Balantekin, “Fetih organizasyon olarak yeni bir oluşuma imza atmak istiyoruz. Büyük bir organizasyonla İnegöllü vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Karadeniz’in güçlü sesi olan Selçuk Balcı, 13 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de 4 kişi kapasiteli İnegöl Kapalı Spor salonunda güzel bir konser verecek.” Dedi.

BİLET SATIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Bilet satış noktalarının İnegöl AVM’de faaliyet gösteren Özsüt, Sedef Pastanesi ve Cancarde ayakkabıcılık olduğunu aktaran Balantekin, “Bilet satışlarımız sürüyor. Psiko Tiyatro Derneği de bize sponsor oldu. Selçuk Balcı, sadece Karadeniz yöresine değil tüm İnegöllülere hitap edecek bir sanatçı. Doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Selçuk Balcı konseri ile başlayan çalışmalarımız daha farklı organizasyonlarla devam edecek. Konserin ardından Mekke’nin fethi organizasyonu olacak. Yine güzel bir program olacağını düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.11.2014 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<