Serbest kaldı

16 Aralık 2017 Cumartesi 12:54
Serbest kaldı

Kasımefendi caddesi üzerinde faaliyet gösteren Et Lokantasına 5. kez hırsızlık için girip emniyet ekiplerince yakalanan genç, serbest kaldı.
Lokantacıda yakalanan hırsızın, Temmuz ayında da eğitimli köpeğiyle Kültürpark içerisindeki kafelerden hırsızlık yaparak yakalanan hırsız olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre; gece saat 01.00 sıralarında Mahmudiye mahallesi Kasımefendi caddesinde faaliyet gösteren et lokantasında bir şahsın gezindiğini fark eden bir vatandaş polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, lokantaya hırsızlık amaçlı giren genci yakaladı. Yapılan araştırmalarda S.S. isimli genç hırsızın daha önce de 4 kez işyerine girerek bozuk para çaldığı ve işyerine zarar verdiği öğrenildi.
Emniyet ekiplerince gözaltına alınan genç, çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
EĞİTİMLİ KÖPEĞİYLE DAHA ÖNCEDE HIRSIZLIK YAPMIŞ
Serbest kalan gencin 2017 yılı Temmuz ayında Kültürpark içerisindeki 4 işyerine eğitimli köpeğiyle girerek hırsızlık yaptığı ve daha sonra da yakalandığı öğrenildi.

banner380

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<