banner359

G.saray’a Bir De Melo şoku

PDFK, Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo’ya 2 maç ceza verdi.Galatasaray’a Tahkim Kurulunun ardından bir şok haber de PFDK’dan geldi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik hakaret...

11 Eylül 2014 Perşembe 17:33
G.saray’a Bir De Melo şoku
PDFK, Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo’ya 2 maç ceza verdi.
Galatasaray’a Tahkim Kurulunun ardından bir şok haber de PFDK’dan geldi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik hakaret içerikli tweet’i retweet eden Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo’ya 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) internet sitesinden açıklanan PFDK kararı şu şekilde:
"Galatasaray sporcusu Felipe Melo de Carvalho’nun rakip takım başkanına yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
Bu karardan önce de sarı kırmızılı takıma verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazı görüşen Tahkim Kurulu, itirazı reddetmiş ve kararı onamıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<